1396/09/14 :تاریخ انتشار

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی مرکز قره ضیاءالدین معرفی شد.

روز سه شنبه 96/09/13 طی مراسمی با حضور آقای دکتر کبیری نماینده ی محترم شهرستانهای خوی و چایپاره سرپرست جدید مرکز قره ضیاءالدین معرفی شد.

در این مراسم علاوه بر آقای دکتر کبیری ،رئیس دانشگاه آزاد واحد خوی آقای دکتر لطفی ، امام جمعه شهرستان چایپاره حاج آقای جمشیدی و رئیس شورای اسلامی شهر، آقای حسینی نیز حضور داشتند.

در ابتدای جلسه حاج آقای جمشیدی ضمن تبریک هفته ی وحدت و میلاد پیامبر اکرم (ص) و حضرت امام صادق (ع) ، برای سرپرست جدید مرکز آقای مهندس یاسر نخعی آرزوی توفیق نمودند و آمادگی مجموعه شهر را برای تعامل هر چه بیشتر با مرکز قره ضیاءالدین جهت توسعه و پیشرفت دانشگاه اعلام نمودند.

photo_2017-12-05_09-25-13.jpg

در ادامه آقای دکتر کبیری، ضمن تقدیر وتشکر از سرپرست قبلی مرکز آقای امینیان ، با تاکید بر اهمیت و جایگاه ویژه ی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز قره ضیاءالدین خاطر نشان کردند که تمام تلاش خود را برای ارتقای روز افزون این مرکز انجام خواهند دادتا شهرستان چایپاره از وجود دانشگاهی ممتاز و رو به رشد  بهره مند گردد. ایشان همچنین از سرپرست جدید مرکز خواستند تا با تعامل و هماهنگی مطلوب با مسئولین محترم شهرستان چایپاره ، حداکثر تلاش خود را به منظور شکوفایی و گسترش دانشگاه آزاد اسلامی مرکز قره ضیاءالدین انجام دهند.

سپس مهندس نخعی سرپرست جدید مرکز طی سخنانی ضمن تشکر از نماینده محترم و سایر مسئولین شهرستان چایپاره رشد وتعالی دانشگاه از نظر کمی وکیفی و نیز توجه به مسائل فرهنگی در دانشگاه را به عنوان اولویت های کاری خود مطرح نمودند.