1396/10/03 :تاریخ انتشار

چاپ مقالات خانم دكتر حميده آرام در مجلات ISI و مجلات نمايه شده در پايگاههاي Mathscinet و Scopus

همزمان با هفته پژوهش مقاله خانم دكتر حميده آرام مدیر گروه و عضو هيات علمي گروه ریاضی دانشگاه آزاد قره ضياالدين با عنوان  Reformulated F-index of graph operations در ژورنال  Communications in Combinatorics and Optimization   به چاپ رسيد.

2.jpg

به گفته ایشان، F-index شاخصي است كه براي ساختارهاي مولكولي بر اساس درجه رئوس تعريف شده است. در اين مقاله، مقدار اين شاخص براي برخي عملگرهاي گرافها محاسبه شده و كاربردهاي آن در گروه شيمي معرفي شده است.

شايان ذكر است قبلا نيز سه مقاله از این استادیار دانشگاه  در سال 2016 با همكاري دانشمنداني چون پروفسور  L. Volkmann از آلمان، پروفسور Abdollah Khodkar از امريكا، پروفسور Ivan Gutman از صربستان  و پروفسور Sm. Sheikholeslamiاز دانشگاه شهيد مدني تبريز به چاپ رسيده است.

ریاست و کارکنان دانشگاه این موفقیت بزرگ علمی را به ایشان تبریک عرض می نمایند و برای این استاد فرهیخته آرزوی توفیق بیشتر در کسب مدارج بالای علمی دارند.