1397/03/03 :تاریخ انتشار

برگزاری نشست بصیرتی به مناسبت سوم خرداد با حضور جناب سرهنگ حیرانی فرمانده محترم ناحیه مقاومت بسیج سپاه چایپاره

به مناسبت گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر،جلسه بصیرتی با حضور جناب سرهنگ حیرانی فرمانده محترم نیروی مقاومت بسیج سپاه چایپاره در دانشگاه برگزار شد.

P1070389.JPG

در این نشست که جمعی از اساتید ، کارکنان و دانشجویان حضور داشتند، ابعاد مختلف فتح خرمشهر توسط سخنران محترم تشریح شد. ایشان در ادامه صحبتهای خود با اشاره به این فرمایش مقام معظم رهبری که خرمشهرها در پیش است، نه در میدان جنگ نظامی ، در میدانی که از جنگ نظامی سخت تر است وضعیت کنونی نظام مقدس جمهوری اسلامی را با توجه به تهدیدات مختلف استکبار جهانی حساس توصیف کردند و با شرح روند تشکیل گروههای تروریستی از جمله داعش به حضور نیروهای مدافع حرم برای دفاع از کشور در آن سوی مرزها اشاره نمودند.

جناب سرهنگ حیرانی ، با یادآوری مسائل اخیر در خصوص خروج آمریکا از برجام ، اثبات دیدگاه مقام معظم رهبری در خصوص غیر قابل اعتماد بودن آمریکا را از نتایج این حرکت دانستند.

P1070388.JPG

P1070387.JPG