1399/10/13 :تاریخ انتشار

تصویب طرح دانشگاه آزاد اسلامی مرکز قره ضیاءالدین با عنوان " درمانگاه عمومی شبانه روزی " در سی و هفتمین نشست فوق العاده کمسیون دائمی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی آستان آ.غ
index.jpg

در راستای توسعه طرح های سرمایه گذاری اقتصادی و کسب در آمدهای غیر شهریه ای پایدار، به حول و قوه الهی و تلاش و پیگیری های مجموعه مرکز قره ضیاءالدین، طرح دانشگاه آزاد اسلامی مرکز قره ضیاءالدین با عنوان  " درمانگاه عمومی شبانه روزی " در سی و هفتمین نشست فوق العاده کمسیون دائمی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی آستان آ.غ به اتفاق آرا تصویب و در نهایت به امضاء جناب آقای دکتر طهرانچی ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی رسید.

امید است با پیگیری های مجموعه دانشگاه، همت مسئولین خدوم شهرستان چایپاره و نیز کمک خیرین حوزه سلامت در تجهیز این درمانگاه ، مقدمات راهندازی و ارایه خدمات به مردم شهید پرور شهرستان چایپاره هرچه زودتر فراهم گردد.

روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی مرکز قره ضیاءالدین