1398/03/20 :تاریخ انتشار

رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی مرکز قره ضیاءالدین به همراه جمعی از اعضای هیات علمی وکارکنان، با امام جمعه شهرستان چایپاره دیدار کرد.

در این دیدار امام جمعه شهرستان چایپاره ضمن تبریک مسئولیت جدید به دکتر احمد نقی لو ابراز امیدواری کرد که مدیریت جدید با برنامه ریزی دقیق و علمی بتواند در رشد و توسعه علمی و فرهنگی شهرستان چایپاره مفید و موثر واقع گردد.ایشان همچنین ضمن در خواست استفاده از تمامی ظرفیت ها و پتانسیل های نرم افزاری و سخت افزاری مرکز قره ضیاءالدین، خواستار الویت دهی به راه اندازی و توسعه رشته های متناسب با نیاز های مردم و جامعه شدند.

در ادامه رئیس جدید مرکز قره ضیاءالدین ضمن ارائه گزارش از وضعیت موجود دانشگاه، خواستار کمک ها و ارشادات امام جمعه محترم درپیشبرد و اجرای صحیح برنامه های دانشگاهی شد.

روایط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز قره ضیاءالدین